top of page
Ontwerp zonder titel.png
4.jpg

Bikinilijn

Heb jij last van ongewenste haargroei rondom jouw bikinilijn? Niets is fijner dan jezelf zeker voelen in jouw eigen lichaam. Een laserbehandeling voor je bikinilijn komt dan ook als geroepen. Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor bikinilijn laseren om definitief af te rekenen met die ongewenste haartjes!

Bikinilijn laseren: de behandeling

Steeds meer vrouwen investeren in laseren bikinilijn. Niet alleen omdat zij voorgoed af willen rekenen met ongewenste haartjes, maar ook omdat het tijd én geld scheelt. De bikinilijn definitief ontharen zorgt er namelijk voor dat je niet meer hoeft te investeren in andere behandelingen – zoals waxen of epileren – en middelen om de haartjes te verwijderen. Ik werk met de Soprano ICE laser, waarmee energie wordt omgezet in warmte. Het haarzakje wordt hierdoor ongeveer 70 graden, wat warm genoeg is om het haarzakje te vernietigen.  

6.jpg

Vervolg-behandelingen van laseren bikinilijn

Om ervoor te zorgen dat het definitief ontharen bikinilijn ook echt definitief is, wordt de behandeling minimaal zes keer herhaald. Ook kan het voorkomen dat er meer dan zes behandelingen nodig zijn, dit heeft te maken met de haargroei fases. Ik als laserspecialist stel samen met jou een persoonlijk plan op, zodat de behandeling geheel aansluit bij jouw wensen en verwachting. Daarnaast is het goed om te weten dat er voldoende tijd tussen de behandelingen moet zitten. Voor het lichaam geldt namelijk zes tot achter weken tussen de behandelingen. Dit heeft te maken dat het de tijd nodig heeft om de nieuwe haarlagen omhoog te groeien. Je zult waarschijnlijk veel haargroei ervaren rond de tweede en derde behandeling, maar dit is meer dan normaal en is juist goed!

Voorbereiding en nazorg

Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden voordat je bij mij langskomt voor een laserbehandeling ontharen voor én na de behandeling. Je kunt het beste één dag van tevoren jouw bikinilijn scheren. Waarom? Het is belangrijk dat de haartjes op huidoppervlakte zijn. Dit komt omdat de energie van de laser, via het haartje geleidt naar de wortel van het haartje en daar wordt het vernietigd. Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje geïrriteerd zijn. Vaak is dat zo als je ook last hebt van scheerirritatie.

5.jpg

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

 

Bikinilijn laseren bij Brown Laser Clinic

Klinkt laserontharing van de bikinilijn als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitief, effectief en veilig laseren bikinilijn uitgevoerd door mij, een laserspecialist. Heb je een vraag over de laserbehandeling bikinilijn of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!  

6.jpg
bottom of page