top of page
Ontwerp zonder titel.png
3.jpg

Laserontharing

Wil jij ook af van ongewenste haargroei? Niet alleen tijdens de warme zomermaanden is het fijn om niet continu te moeten denken aan scheermesjes, ook tijdens de lente, herfst en winter komt laserontharing als geroepen! Bij Brown Laser Clinic kun je dan ook terecht voor effectief en veilig laserontharing op elk gebied van je lichaam.

Laserontharing van ongewenste haargroei

Je hebt er waarschijnlijk wel een beeld bij, maar hoe werkt laserontharing van ongewenste haargroei precies? Brown Laser Clinic werkt met de meest geavanceerde laser techniek om het allerbeste resultaat te behalen. De laserstraal van het apparaat waarmee ik werk reageert op pigment – het haarzakje – en vervolgens wordt de energie omgezet in warmte. De haarzakjes worden ongeveer 70 graden, wanneer dit is gedaan, kunnen die haartjes niet meer terug groeien.

Hoe werkt het?

Ontwerp zonder titel (73) (1).png

De Soprano
ICE laser

Om ervoor te zorgen dat Brown Laser Clinic iedereen kan voorzien van een gladde huid, werk ik als laserspecialist met de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken: de HR en de SHR. De SHR is de nieuwste techniek op het gebied van permanent ontharen en zorgt ervoor dat de behandeling wat minder pijnlijk kan worden uitgevoerd. Dit komt omdat het handstuk continu in beweging blijft, waardoor de laser langzaam opwarmt en je huid de hitte beter kan controleren. Dankzij de SHR-techniek kunnen alle huidtypes worden behandeld, waardoor iedereen bij mij terecht kan. Naast de SHR-techniek, kunnen onze specialisten ook de HR-techniek toepassen. De HR-techniek gebruik ik op huidtype 1 tot en met 4. Wel kan de laser van HR als krachtiger en pijnlijker worden ervaren, omdat deze op één plek één laser puls geeft. Om ervoor te zorgen dat je kunt wennen aan het gevoel van laserontharingen, gebruik ik de HR-techniek pas bij de laatste paar behandelingen op lichtere huidtypes. Ik kijk samen met jou welke techniek het beste past bij jouw huid, haarkleur en wensen. 

De voordelen van laserontharing.

Het is niet geheel zonder reden dat steeds meer mannen en vrouwen investeren in laserontharing. Deze behandeling brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat de haargroei aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor hoef je niet dagelijks te scheren, wat betekent dat je geen last meer hebt van huidirritaties. Ook wordt de structuur van de haartjes zachter en hierdoor je huid gladder. Daarnaast is het goed om te weten dat er voldoende tijd tussen de behandelingen moet zitten. Wanneer je laserontharingen laat uitvoeren op het gelaat, hanteer ik vier tot zes weken tussen de behandelingen. Gaat jouw voorkeur uit naar laserontharing definitief voor jouw lichaam? Dan hanteer ik zes tot acht weken tussen de behandelingen.

18179389522181594.jpg

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

Komt de term IPL je bekend voor? Dat zou zomaar eens kunnen. Er zijn namelijk twee manieren om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. IPL staat voor Intense Pulsed Light Technology en ook dit is dus een vorm van ontharen. Toch zijn er wel wat verschillen tussen beide manieren, aangezien de lichtbundel van een laserapparaat effectiever en vooral veiliger is dan die van een IPL-apparaat. Je kunt het eigenlijk zo zien: een laserstraal behandeld alleen het haartje en een IPL-apparaat pakt ook de huid mee. Het resultaat? Een beschadigde huid. Iets wat je wilt voorkomen natuurlijk! Kies daarom voor een laserontharing bij Brown Laser Clinic.

18034584232322093.jpg
bottom of page