top of page
Ontwerp zonder titel.png
Ontwerp zonder titel (42).png

Laseren man

Ongewenste haargroei. Iets waar veel vrouwen dagelijks over nadenken en mee bezig zijn. Niet het leukste klusje, maar wel nodig als jouw voorkeur uitgaat naar gladde benen of een egale bikinilijn. Het kopen van scheermesjes of investeren in maandelijkse waxbehandelingen is verleden tijd. Bij Brown Laser Clinic kun je namelijk terecht voor definitieve ontharing vrouwen om voorgoed af te rekenen met die ongewenste haartjes!

Hoe werkt definitieve ontharing voor mannen?

Ik werk met de meest geavanceerde laser techniek, waardoor pijnloos laseren mogelijk is. De laserstraal van mijn apparaat reageert op pigment – het haarzakje – en vervolgens wordt de energie omgezet in warmte. De haarzakjes worden ongeveer 70 graden waardoor ik deze pijnloos kan vernietigen. Om het allerbeste resultaat te behalen, zijn er een aantal behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen dit zijn, hangt af van het gebied waar laserontharing voor mannen wordt uitgevoerd.

Zonder titel (390 x 900 px) (1380 x 900 px) (1).jpg

Laserontharing voor mannen met de nieuwste technieken

Om ervoor te zorgen dat Brown Laser Clinic alle mannen kan voorzien van een gladde huid, werk ik met de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken: de HR en de SHR. De SHR is de nieuwste techniek op het gebied van permanent ontharen en zorgt ervoor dat de behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren. Dit komt omdat het handstuk continu in beweging blijft, waardoor de laser langzaam opwarmt en je huid de hitte beter kan controleren. Dankzij de SHR-techniek kunnen alle huidtypes worden behandeld, waardoor iedereen bij mij terecht kan.

Naast de SHR-techniek, kan ook de HR-techniek toegepast worden. De HR-techniek gebruik ik op huidtype 1 tot en met 4. Wel kan de laser van HR als krachtiger en pijnlijker worden ervaren, omdat deze op één plek één laser puls geeft. Om ervoor te zorgen dat je kunt wennen aan het gevoel van laser ontharen voor mannen, gebruik ik de HR-techniek pas bij de laatste behandelingen op lichtere huidtypes. Ik kijk samen met jou welke techniek het beste past bij jouw huid en wensen. 

De voordelen

Laser ontharen voor mannen brengt een hoop voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat de haargroei aanzienlijk verminderd wordt, maar dat is zeker niet het enige. Doordat je bepaalde delen van jouw lichaam na het laseren niet meer hoeft te scheren, heb je geen last meer van huidirritaties die worden veroorzaakt door het mesje. Definitieve ontharing mannen is dus een echte investering, maar zeker op de lange termijn heb je hier enorm veel profijt van.

Diverse behandelingen

Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor diverse laserbehandelingen. De behandelingen zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën: gezicht, onderlichaam en bovenlichaam. In sommige gevallen zou het ideaal zijn als twee lichaamsdelen op hetzelfde moment behandeld kunnen worden. Goed nieuws, want dat kan bij Brown Laser Clinic! Dit noem ik een combi behandeling. Een populaire combi behandeling voor mannen is het laseren van de buik en borst. Het ligt er dan ook maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

1.png

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

Laserontharing voor mannen

bij Brown Laser Clinic

Heb je interesse gekregen in één van de laserbehandelingen? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitief, effectief en veilig laser ontharen voor mannen uitgevoerd door mij, een laserspecialist. Heb je een vraag over de laserontharing voor mannen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

2.png
bottom of page