top of page
Ontwerp zonder titel.png
5.jpg

Laseren vrouw

Ongewenste haargroei. Iets waar veel vrouwen dagelijks over nadenken en mee bezig zijn. Niet het leukste klusje, maar wel nodig als jouw voorkeur uitgaat naar gladde benen of een egale bikinilijn. Het kopen van scheermesjes of investeren in maandelijkse waxbehandelingen is verleden tijd. Bij Brown Laser Clinic kun je namelijk terecht voor definitieve ontharing vrouwen om voorgoed af te rekenen met die ongewenste haartjes!

Hoe werkt definitieve ontharing voor vrouwen?

Brown Laser Clinic maakt het onmogelijke mogelijk. Dit komt omdat ik met de meest geavanceerde laser techniek werk. De laserstraal van mijn apparaat reageert op pigment – het haarzakje – en vervolgens wordt de energie omgezet in warmte. De haarzakjes worden ongeveer 70 graden waardoor de laserstraal de haartjes kan vernietigen. Wanneer dit is gedaan, komen deze haartjes ook niet meer terug. Om het beste resultaat te behalen voor laser ontharen vrouwen, zijn er een minimaal zes behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen dit zijn, hangt af van het gebied en de haargroei fases.

3.jpg

Laserontharing voor vrouwen met de nieuwste technieken

Om ervoor te zorgen dat Brown Laser Clinic alle vrouwen kan voorzien van een gladde huid, werk ik, als laserspecialist, met de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken: de HR en de SHR. De SHR is de nieuwste techniek op het gebied van definitief ontharen en zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk kan worden uitgevoerd. Dit komt omdat het handstuk continu in beweging blijft, waardoor de laser langzaam opwarmt en je huid de hitte beter kan controleren. Dankzij de SHR-techniek kunnen alle huidtypes worden behandeld, waardoor iedereen bij mij terecht kan.

 

Naast de SHR-techniek, kan ik ook de HR-techniek toepassen. De HR-techniek gebruik ik op huidtype 1 tot en met 4. Wel kan de laser van HR als krachtiger en pijnlijker worden ervaren, omdat deze op één plek één laser puls geeft. Om ervoor te zorgen dat je kunt wennen aan het gevoel van laser ontharen voor vrouwen, gebruiken onze specialisten de HR-techniek pas bij de laatste behandelingen op lichtere haartjes en huidtypes. Heb je een vraag over de laserbehandeling bikinilijn of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

 

Verschillende behandelingen

Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor diverse laser ontharen vrouwen behandelingen. Onze behandelingen zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën: gezicht, onderlichaam en bovenlichaam. Gaat jouw voorkeur uit naar een combi behandeling? Ook dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het behandelen van de oksels & bikinilijn of oksels & gehele benen. Staat jouw behandeling of combi behandeling er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op of boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

7.jpg

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

Eindeloos veel voordelen

Komt de term IPL je bekend voor? Dat zou zomaar eens kunnen. Er zijn namelijk twee manieren om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. IPL staat voor Intense Pulsed Light Technology en ook dit is dus een vorm van ontharen. Toch zijn er wel wat verschillen tussen beide manieren, aangezien de lichtbundel van een laserapparaat effectiever en vooral veiliger is dan die van een IPL-apparaat. Je kunt het eigenlijk zo zien: een laserstraal behandeld alleen het haartje en een IPL-apparaat pakt ook de huid mee. Het resultaat? Een beschadigde huid. Iets wat je wilt voorkomen natuurlijk! Kies daarom voor een laserontharing bij Brown Laser Clinic.

4.jpg
bottom of page