top of page

Al je gênante Brazilian laser vragen beantwoord

Wil jij voorgoed afrekenen met die ongewenste haartjes rondom je schaamstreek? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor een effectieve Brazilian laser behandeling. Maar is een Brazilian laser behandeling ongemakkelijk? En kan deze behandeling ook worden uitgevoerd tijdens de maandelijkse periode? In deze blog beantwoord ik al je gênante Brazilian laser vragen!
Is een Brazilian laser behandeling ongemakkelijk?

Ik begin gelijk even met de meest gestelde vraag: is een Brazilian laser behandeling ongemakkelijk? Daar heb ik maar één antwoord op. Nee, een Brazilian laser behandeling is allesbehalve ongemakkelijk bij Brown Laser Clinic. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van laseren en je kunt van tevoren dan ook alles met mij bespreken. Ik vind het vooral belangrijk dat jij je tijdens een Brazilian laser behandeling comfortabel voelt en dat je met een goed gevoel de deur uitgaat. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat het ongemakkelijk of oncomfortabel wordt.


Kan ik mezelf opfrissen voor de behandeling?

Na een lange werkdag is het natuurlijk meer dan logisch dat je je even wilt opfrissen voordat de Brazilian laser behandeling gaat beginnen. Ook dat is mogelijk bij Brown Laser Clinic. Het blijkt namelijk dat vrouwen zich nog comfortabeler voelen als zij zich voor de behandeling nog even kunnen opfrissen. Je hoeft je dus ook hierover geen zorgen te maken als je bij mij langskomt voor een Brazilian laser behandeling!


Is het laseren van de schaamstreek pijnlijk?

Of je nu kiest voor een Brazilian laser behandeling of dat je jouw benen laat laseren, een laserbehandeling is niet geheel pijnloos. Wel worden mijn behandelingen als minder pijnlijk ervaren, omdat ik werk met een speciaal apparaat: de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken, waaronder de SHR lasertechniek. Maar hoe kan het dat de behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren? Dit komt omdat het handstuk van de Soprano ICE laser continu in beweging blijft, waardoor de laser langzaam opwarmt en je huid de hitte beter kan reguleren.


Kan ik tijdens mijn menstruatie wel gelazerd worden bij mijn bikinilijn?

Klinkt benen laseren als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor effectieve laserbehandelingen. Niet alleen voor het onderlichaam, ook voor het bovenlichaam en het gezicht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op!
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page