top of page

Eindelijk gladde benen waar ik geen omkijken naar heb

Hoe fijn zou het zijn als je jouw benen nooit meer hoeft te scheren? Goed nieuws! Het is verleden tijd met die lange zoektocht naar het perfecte scheermesje, want benen laseren is dé perfecte oplossing! Maar welke manieren zijn er allemaal om je benen te ontharen? En hoe werkt dat precies? Ik vertel je hier alles over!
Verschillende manieren van benen ontharen

Over het algemeen zijn er drie verschillende manieren van benen ontharen: scheren, waxen en laseren. Waar veel vrouwen voorheen nog kozen voor scheren of waxen, wordt laseren steeds populairder. Waarom? Omdat je met benen laseren definitief verlost bent van die haartjes. Scheren en waxen zal je moeten blijven doen om jouw gladde benen te behouden. Daarnaast heb je met scheren en waxen sneller kans op huidirritaties, wat natuurlijk erg vervelend is als je net die mooie nieuwe rok aan wilde trekken.


De voordelen van beenharen laseren

Om ook echt lang te kunnen genieten van die gladde benen, kun je dus het beste investeren in beenharen laseren. Met de nadruk op investeren. Je investeert hier niet alleen geld in, ook tijd. Benen laten laseren is namelijk een proces. Je bent niet na één behandeling definitief verlost van de haartjes, maar dit heeft tijd nodig.


Veel mannen en vrouwen denken dat benen laseren – of laseren in het algemeen – veel pijn doet en dat het schadelijk is. Dit is niet helemaal waar. Door het speciale apparaat waar ik mee werk, is laseren niet schadelijk én minder pijnlijk. Hoe fijn is dat? Zeker in tegenstelling tot bijvoorbeeld waxen. Benen ontharen door middel van een laser brengt dus veel meer voordelen met zich mee dan je in de eerste instantie misschien denkt!


Benen laten laseren?

Klinkt benen laseren als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor effectieve laserbehandelingen. Niet alleen voor het onderlichaam, ook voor het bovenlichaam en het gezicht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op!
7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page