top of page

Waarom je het beste nu kunt beginnen met laserontharing

Bijgewerkt op: 16 nov. 2022

Wil jij je volgend jaar tijdens de warme zomermaanden geen zorgen hoeven maken over ongewenste haartjes op je bovenlichaam, onderlichaam of rondom je schaamstreek? Dan is dit de perfecte maand om te beginnen met laserbehandelingen! Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitieve ontharing om voorgoed af te rekenen met ongewenste haargroei!
Laseren? Nu is het perfecte moment!

Wie in de zomer haarvrij wilt zijn, kan het beste op tijd beginnen met laserontharing. Waarom? Omdat je op deze manier genoeg tijd hebt om van die ongewenste haartjes af te komen. Je lichaam mag namelijk twee weken voor de afspraak niet blootgesteld worden aan Uv-stralen, wat tijdens de zomermaanden erg lastig kan zijn. Daarnaast adviseer ik om vier weken voor de afspraak niet te harsen, epileren en ontharingscrème in de kast te laten staan. Oktober is dan ook dé perfecte maand om te starten met laser ontharen bij Brown Laser Clinic, omdat je dan minder wordt blootgesteld aan Uv-stralen en je het behandelgebied niet per se hoeft te scheren, aangezien je toch warme kleding draagt. Begin je nu met laseren? Dan heb je volgend jaar tijdens de warme zomermaanden geen last meer van die ongewenste haartjes. Ideaal!


De voordelen van laserontharing

Het is niet geheel zonder reden dat steeds meer mannen en vrouwen investeren in laserontharing. Deze behandeling voor haar permanent verwijderen brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat de haargroei aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor hoef je niet dagelijks te scheren, wat betekent dat je geen last meer hebt van huidirritaties. Ook wordt de structuur van de haartjes zachter en je huid gladder. Daarnaast is het goed om te weten dat er voldoende tijd tussen de behandelingen moet zitten. Wanneer je de laserontharing laat uitvoeren op het gelaat, hanteer ik vier tot zes weken tussen de behandelingen. Gaat je voorkeur uit naar laserontharing voor jouw lichaam? Dan hanteer ik zes tot acht weken tussen de behandelingen. Daarom raad ik aan om deze maand te beginnen met laserontharen, zodat er genoeg tijd tussen de behandelingen zit.


Ongewenste haargroei behandelen bij Brown Laser Clinic

Klinkt laserontharing als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitief, effectief en veilig laseren uitgevoerd door mij, een laserspecialist. Heb je een vraag over een bepaalde laserbehandeling of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van haar permanent verwijderen? Boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page