top of page
Ontwerp zonder titel.png
4.jpg

Schaamstreek

Als er één plek is waar haartjes snel groeien, is het wel rondom de schaamstreek. Wil jij je niet meerdere keren per week bezig hoeven houden met het onderhouden van dit gebied? Dan is een schaamstreek laseren behandeling misschien wel perfect voor jou! Bij Brown Laser Clinic kun je jouw schaamhaar laseren om definitief af te rekenen met die ongewenste haartjes!

Schaamstreek laseren: de behandeling

De kans is groot dat je al eens hebt gehoord van schaamhaar laseren, maar dat je niet precies weet hoe de behandeling gaat. Dit is natuurlijk meer dan logisch! Ik werk met de Soprano ICE laser, waarmee energie wordt omgezet in warmte. Het haarzakje wordt hierdoor ongeveer 70 graden, wat warm genoeg is om het haarzakje te vernietigen. Je rekent voorgoed af met jouw schaamhaar en investeren in middelen om dit te verwijderen is dan ook verleden tijd.

6.jpg

Het verschil tussen schaamstreek laseren en bikinilijn laseren

Ik krijg veel de vraag of schaamstreek laseren en bikinilijn laseren hetzelfde is. Ondanks dat je in de eerste instantie misschien denkt dat dit veel op elkaar lijkt, gaan de behandelingen toch net iets anders in zijn werking. Het verschil is eigenlijk dat ik tijdens een bikinilijn laseren behandeling enkel het schaamhaar langs de onderbroek laser. Tijdens een schaamstreek laseren behandeling laser ik alles op en rond de delen van je V-zone. Dit zijn de venusheuvel, schaamlippen en tussen je billen. Brazilian laseren en schaamstreek laseren komt overigens wel op hetzelfde neer.

De vervolg
behandelingen

Om ervoor te zorgen dat het definitief ontharen van de schaamstreek ook echt definitief is, wordt de behandeling minimaal zes keer herhaald. Ook kan het voorkomen dat er meer dan zes behandelingen nodig zijn. Dit heeft te maken met de haargroei fases. Ik als laserspecialist stel samen met jou een persoonlijk plan op, zodat de behandeling geheel aansluit bij jouw wensen en verwachting. Daarnaast is het goed om te weten dat er voldoende tijd tussen de behandelingen moet zitten. Voor het lichaam geldt namelijk zes tot achter weken tussen de behandelingen. Je zult waarschijnlijk veel haargroei ervaren rond de tweede en derde behandeling, maar dit is meer dan normaal en is juist goed!

Veelgestelde vragen

Is schaam streek laseren schadelijk voor mijn huid?

Nee, de schaamstreek laseren is niet schadelijk voor jouw huid. De laserstraal behandeld namelijk alleen het haarzakje, waardoor de huid daaromheen niet wordt beschadigd. Ideaal!

Is laseren schaamstreek pijnlijk?

Het kan zijn dat je een prikkelend gevoel ervaart tijdens een schaamstreek laseren behandeling, maar door het speciale apparaat waarmee ik werk is het wel minder pijnlijk. Ik luister altijd naar jouw wensen en stop uiteraard wanneer dat nodig is.

Kan mijn donkere huid gelaserd worden?

Zeker! Schaam streek laseren is geschikt voor alle huidtypes. Dit komt omdat ik werk met de Soprano ICE laser. Dit apparaat beschikt over de nieuwste technieken – HR en SHR - waardoor het mogelijk is om donkere huidtypes te behandelen.

5.jpg

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

 

Schaamstreek laseren bij

Brown Laser Clinic

Klinkt schaam streek laseren als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitief, effectief en veilig laseren uitgevoerd door mij, een laserspecialist. Heb je een vraag over deze laserbehandeling of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

6.jpg

Voorbereiding en nazorg

Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden voordat je bij mij langskomt én na de behandeling. Je kunt het beste één dag van tevoren jouw schaamhaar scheren, zodat de laser van mijn apparaat optimaal benut wordt. Dit komt omdat de energie van de laser via het haartje geleidt naar de wortel en daar wordt vernietigd. Na de behandeling kan de huid branderig aanvoelen. Daarom adviseer ik om je huid te koelen als je dit gevoel ervaart.

bottom of page