top of page
Ontwerp zonder titel.png
Foto 02-08-2022 12 27 22.jpg

Soprano ICE laseren

Tegenwoordig zijn er diverse technieken waarmee effectief laserontharen kan worden uitgevoerd. Onze specialisten werken met de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken: de SHR lasertechniek en HR lasertechniek. Hierdoor kan de behandeling pijnloos worden uitgevoerd. Bij Brown Laser Clinic kun je dan ook terecht voor pijnloze laserontharing met de Soprano ICE laser!

Effectief ontharen met de Soprano ICE laser.

De specialisten van Brown Laser Clinic streven ernaar om iedereen te kunnen voorzien van een gladde huid. Om dit te kunnen realiseren, werken wij met de Soprano ICE laser. Dit apparaat bestaat uit twee technieken: de HR lasertechniek en de SHR lasertechniek. SHR is de nieuwste techniek op het gebied van permanent ontharen en zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk wordt ervaren. Dit komt omdat het handstuk van de Soprano ICE continu in beweging blijft, waardoor de laser langzaam opwarmt en je huid de hitte beter kan controleren. Dankzij de SHR lasertechniek kunnen alle huidtypes worden behandeld!

Foto 02-08-2022 12 36 44.jpg

Techieken SHR lasertechniek effectiever dan IPL

Naast de SHR lasertechniek, kunnen onze specialisten ook de HR lasertechniek toepassen. De HR lasertechniek gebruiken wij op huidtype 1 tot en met 4. Wel kan de laser van HR als krachtiger en pijnlijker worden ervaren, omdat deze op één plek één laser puls geeft. Om ervoor te zorgen dat je kunt wennen aan het gevoel van laserontharingen, gebruiken onze specialisten de HR lasertechniek pas bij de laatste behandelingen op lichtere huidtypes. Wij kijken samen met jou welke techniek het beste past bij jouw huid en wensen. 

Er zijn over het algemeen twee manieren om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Naast SHR en HR, wordt ook de IPL-techniek veel toegepast. IPL staat voor Intense Pulsed Light Technology en ook dit is dus een vorm van ontharen. Wel zijn er een aantal verschillen tussen bovenstaande manieren van laserontharen. De lichtbundel van ons Soprano ICE laserapparaat is effectiever en vooral veiliger is dan die van een IPL-apparaat. Je kunt het eigenlijk zo zien: een laserstraal behandeld alleen het haartje en een IPL-apparaat pakt ook de huid mee. Het resultaat? Een beschadigde huid. Kies daarom altijd voor Soprano ICE laseren bij Brown Laser Clinic.

 

Verschillende behandelingen

Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor diverse laser ontharen vrouwen behandelingen. Onze behandelingen zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën: gezicht, onderlichaam en bovenlichaam. Gaat jouw voorkeur uit naar een combi behandeling? Ook dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het behandelen van de oksels & bikinilijn of oksels & gehele benen. Staat jouw behandeling of combi behandeling er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op of boek een gratis consult en proefbehandeling. Tijdens dit consult kijk ik graag mee welke behandeling het beste past bij jouw wensen en verwachtingen!

3.jpg

Laser ontharing effectiever dan IPL

INVEST IN YOUR SKIN

Effectieve laserontharing bij Brown Laser Clinic

Klinkt effectief, minder pijnlijk en elke huidstype laserontharen door middel van de Soprano ICE laser als dé perfecte behandeling voor jou? Bij Brown Laser Clinic kun je terecht voor definitief, effectief en veilig laserontharen uitgevoerd door professionals. Heb je een vraag over de Soprano ICE laser of ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

17882122685563451.jpg
bottom of page