top of page

Award winning Soprano ICE Laser

Gratis consult & proefbehandeling

Soprano ICE laser

Brown Laser Clinic werkt met de Soprano ICE laser. De Soprano ICE laser heeft twee technieken, namelijk de SHR en de HR. De SHR is de nieuwste techniek op het gebied van permanent ontharen. Dankzij deze techniek kunnen ook de donkere huidtypes worden behandeld. Ook zorgt de SHR techniek ervoor dat de behandeling pijnloos kan worden ervaren. Dit komt omdat je met het handstuk continu in beweging blijft over de huid, hierdoor warmt de laser langzaam op en kan je lichaam de hitte beter controleren. Wel ervaart iedere cliënt dit anders.

SHR-techniek
De SHR-techniek is de techniek die ontworpen is voor de Soprano ICE laser. Met deze techniek tekenen wij vakjes af op het lichaam. Dan stellen we de laser in op hoe groot het gebied is, de huid- en de haarkleur en de laser berekent dan een tijd. In die tijd maken we een bewegende beweging over de huid. De laser neemt een bepaalde tijd om de haarzakje op te warmen. Hierdoor kan de laser goed zien wat pigment van de haarzakjes is en van de huid. Hierdoor kan er op elke huidtype behandeld worden maar ook heel veilig.

HR-techniek
De HR-techniek is een prettige techniek voor de huidtypes I t/m IV en om de laatste paar dunne haartjes te vernietigen. Deze techniek gebruiken wij ook vaak in het gelaat.

Voordelen van de Soprano ICE laser:

  • Geschikt voor alle huidtypes, de donkere huidtypes kunnen ook behandeld worden.

  • Geschikt voor elk gebied op het lichaam.

  • Speciaal ontwikkeld voor definitief ontharen van ongewenste haargroei.

  • ​Geschikt voor mannen en vrouwen.

Maak nu een afspraak voor een gratis consult & proefbehandeling!

bottom of page