top of page

Award winning Soprano ICE Laser

Gratis consult & proefbehandeling

schoonheid portret

Laser ontharen

Brown Laser Clinic werkt met de Soprano ICE Laser, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Wij werken met deze laser om zo goed mogelijk en langdurig resultaat te behalen. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is het ook te behandelen op alle huidtypes en is er geen kans op huidbeschadigingen. Maar wat gebeurt er nou eigenlijk tijdens een behandeling? Een laser is een krachtige, gebundelde laserstraal die reageert op pigment, het haarzakje. In het haarzakje wordt de energie omgezet in warmte. Het haarzakje wordt ongeveer 70 graden en dat is genoeg om het haarzakje te vernietigen. Er kunnen dan geen nieuwe haartjes meer terug groeien. Om succesvol te kunnen behandelen tegen ongewenste haargroei is het belangrijk dat het haar voldoende pigment bevat. Het pigment van het haar wordt ook wel melanine genoemd. Grijs, wit, blond of rood haar kan, vanwege het ontbreken van voldoende melanine, helaas niet worden behandeld.

 

Geschikt voor alle huidtypen

De Soprano laser van Brown Laser Clinic is geschikt voor alle huidtypes. Dit komt door de unieke SHR-techniek. Met andere lasers is het niet altijd mogelijk om bij donkere huidtypen haar definitief weg te laseren. De Soprano ICE laser is geschikt voor huidtype I-VI. Daarnaast heeft de Soprano ICE laser het voordeel dat je slechts 10 dagen voor en na een laserbehandeling met het behandelde gebied uit de zon/zonnebank dient te blijven. Bij andere lasers gaat het al snel om om 4 weken dat je uit de zon/zonnebank moet blijven (voor én na een behandeling).

Laser ontharen effectiever dan IPL 

Laser ontharen en IPL (Intense Pulsed Light Technology) zijn beide manieren om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Maar laserontharing is effectiever en vooral veiliger dan IPL. Dat komt doordat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor bereikt het laserapparaat de dieper gelegen haarzakjes beter. Op de afbeelding hiernaast kan je goed zien wat er gebeurt op de huid. De laserstraal behandeld alleen het haartje en de IPL pakt ook de huid daaromheen mee. Hierdoor kan je makkelijk de huid beschadigen.  Dit is ook waarom het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling zo erg verschilt. 

Maak nu een afspraak voor een gratis consult & proefbehandeling!

bottom of page